Poster info

Mysen Cheerleading Coyotes har tilbud for alle, både gutter og jenter i alle aldre.

Tilbudet pr sesongen 2022-2023 er:

Turnlek

Hver torsdag på Mysen Barneskole sin gymsal har vi et tilbud til de aller minste. Fra 1 år og oppover er det mulighet til lek og gym sammen med andre foreldre og barn. Det er bare å møte opp i gymsalen på torsdager kl 17 hvor Anna-Renate og Henrik vil ta dere i mot. se også Facebook siden

Cheerleading

Mini

Minilaget er for utøvere født mellom 2014 og 2016 og trener i Mysenhallen fra kl 17.30-18.45 både mandager og onsdager. Oddbjørn Gulbrandsen og Jenny Gjerdrum er trenere for de minste i år. Treningene er lagt opp med fokus på mye lek som gir grunnleggende trening for å kunne lage en rutine med tilpassede stunt og pyramider på Nivå 1. Minilaget pleier å reise på 1 til 2 arrangement i sesongen. PeeWee StarOpen og NextGeneration.

PeeWee

PeeWee laget for utøvere født mellom 2011 og 2013 og trener i Mysenhallen fra kl 17.30-18.45 både mandager og onsdager. Sara Johansen er trener for PeeWee i år. Treningene er lagt opp med fokus på mye lek som gir grunnleggende trening for å kunne lage en rutine med tilpassede stunt og pyramider på Nivå 2. PeeWee laget pleier å reise på 1 til 2 arrangement i sesongen. PeeWee StarOpen og NextGeneration.

Youth

Dette er en helt ny kategori for utøvere født mellom 2008 til 2011 som kan konkurrere i nivåene 2, 3 eller 4 avhengig av ferdighetsnivået til utøverne. Vi er veldig glad for at Michaela Kleven har tatt trener jobben for denne kategorien og at det allerede er på plass noen utøvere, men her er det plass til mange flere 🙂

Åpen Klasse

Denne kategorien er for utøvere født 2011 og eldre. det vil si at her kan alle eldre en 12 år og helt opp til godt voksne være med . Dette er en veldig fin kategori for oss små klubber som ikke har nok utøvere i senior kategorien.

Performance Cheer

HipHop

For første gang på mange år har vi endelig fått på plass et “Dance” tilbud. Performance Cheer er HipHop dance satt sammen i en koreografert konkurranse rutine, og vi håper å få på plass et lag som kan reise på sin første konkurranse allerede i januar 2023. Tiril Sandtorp og Pernille Jonassen er trenere for vårt nye HipHop lag som trenger flere utøvere. Treningene blir tilpasset og vi prøver ut forskjellige dansestiler som girly og afro i tillegg til hiphop. Vi har ikke ennå bestemt i hvilken alders kategori vi kan delta, men vil gjerne ha utøvere fra 2011 og eldre da vi kan konkurrere i såkalt åpen klasse hvor junior og senior utøvere kan stille lag sammen.