Poster info

Mysen Cheerleading Coyotes har tilbud for alle, både gutter og jenter i alle aldre.

Tilbudet pr sesongen 2022-2023 er:

Turnlek

Hver torsdag på Mysen Barneskole sin gymsal har vi et tilbud til de aller minste. Fra 1 år og oppover er det mulighet til lek og gym sammen med andre foreldre og barn. Det er bare å møte opp i gymsalen på torsdager kl 17 hvor Anna-Renate og Henrik vil ta dere i mot. se også Facebook siden

Cheerleading

Mini

Minilaget er for utøvere født mellom 2014 og 2016 og trener i Mysenhallen fra kl 17.30-18.45 både mandager og onsdager. Ida Emilie Hole er trenere for de minste i år. Treningene er lagt opp med fokus på mye lek som gir grunnleggende trening for å kunne lage en rutine med tilpassede stunt og pyramider på Nivå 1. Minilaget pleier å reise på 1 til 2 arrangement i sesongen. PeeWee StarOpen og NextGeneration.

PeeWee

PeeWee laget for utøvere født mellom 2011 og 2013 og trener i Mysenhallen fra kl 17.30-18.45 både mandager og onsdager.Jenny Gjerdrum er trener for PeeWee i år. Treningene er lagt opp med fokus på mye lek som gir grunnleggende trening for å kunne lage en rutine med tilpassede stunt og pyramider på Nivå 2. PeeWee laget pleier å reise på 1 til 2 arrangement i sesongen. PeeWee StarOpen og NextGeneration.

Youth

Dette er en helt ny kategori for utøvere født mellom 2008 til 2011 som kan konkurrere i nivåene 2, 3 eller 4 avhengig av ferdighetsnivået til utøverne. Vi har allerede på plass noen utøvere, men her er det plass til mange flere 🙂

Åpen Klasse

Denne kategorien er for utøvere født 2011 og eldre. det vil si at her kan alle eldre en 12 år og helt opp til godt voksne være med . Dette er en veldig fin kategori for oss små klubber som ikke har nok utøvere i senior kategorien.

Emma Kalnæs er vår hovedtrener og har ansvaret for vårt konkurranse lag i kategorien Åpen Klasse

Performance Cheer

HipHop

For første gang på mange år har vi endelig fått på plass et “Dance” tilbud. Performance Cheer er HipHop dance satt sammen i en koreografert konkurranse rutine, og vi håper å få på plass et lag som kan reise på sin første konkurranse allerede i januar 2023. Nora Lund-Johannesen er trenere for vårt nye HipHop lag som trenger flere utøvere. Treningene blir tilpasset og vi prøver ut forskjellige dansestiler som girly og afro i tillegg til hiphop. Vi har ikke ennå bestemt i hvilken alders kategori vi kan delta, men vil gjerne ha utøvere fra 2011 og eldre da vi kan konkurrere i såkalt åpen klasse hvor junior og senior utøvere kan stille lag sammen.